Home / Woningfotografie

Woningfotografie

Woningfotografie en verkoopstyling gaan hand in hand.

Een mooi gestylde woning vraagt om topkwaliteit foto’s.
Want al is uw woning nog zo mooi gemaakt, zonder echt goede foto’s komt de woning niet volledig tot z’n recht op sites als Funda. En daar moet het in eerste instantie gebeuren, in die paar seconden dat de vluchtige huizenzoeker op uw woning klikt.

Styliste is tevens woningfotografewoningfotografie rotterdam
Op het moment dat u kiest voor verkoopstyling, moet natuurlijk het hele plaatje tot in de puntjes verzorgd worden. UP Verkoopstyling laat niets aan het toeval over en onze stylistes zorgen dat ook de woningfotografie op en top geregeld wordt.

Onze stylistes zijn naast verkoopstyliste tevens professioneel woningfotografe. Een ijzersterke combinatie die ook nog eens erg praktisch is. Doordat de styliste precies weet hoe het geheel er op z’n best uitziet, weet zij ook als geen ander dit vast te leggen op de gevoelige plaat.

Zodra de styling in de woning is uitgevoerd, worden direct aansluitend de foto’s gemaakt. Zo wordt voorkomen dat de nette, zojuist gerestylde kamers toch weer rommelig, of niet meer optimaal zijn zodra de foto’s genomen worden. Vervolgens worden de foto’s bewerkt voor een optimaal resultaat.
Meestal heeft u de fotoreportage binnen twee dagen in uw bezit en kan het geheel op Funda gezet worden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij de foto’s naar uw makelaar sturen , zodat hij deze plaatst.

Verkoopstyling in combinatie met woningfotografiewoningfotografie rotterdam
Wij bieden onze verkoopstyling altijd standaard aan in combinatie met woningfotografie.

Eén aanspreekpunt, één uitvoerende kracht die het beste van twee disciplines perfect weet te combineren.

Door onze ervaren krachten en efficiënte werkwijze blijven de kosten beperkt en zo haalt u met UP Verkoopstyling de juiste partij voor een optimale verkoop in huis.

Top
error: Content is protected !!