Header Image
Home / Over UP Verkoopstyling

Over UP Verkoopstyling

  • UP Verkoopstyling heeft uw huis doorgaans binnen 1 of 2 dagen volledig gerestyled inclusief het maken van professionele foto's
  • De totale kosten voor complete verkoopstyling blijven vaak onder de € 1000,- en verdienen zich vrijwel altijd terug
  • Verkoopstyling is in sommige gevallen aftrekbaar voor de Belasting. Afhankelijk van uw hypotheek kan dit voordeel oplopen tot een paar honderd euro
  • Het inschakelen van UP Verkoopstyling zorgt niet alleen DAT u uw huis gaat verkopen, maar vooral ook HOE ( sneller en tegen de best mogelijke prijs!)
  • Onderzoek heeft uitgewezen dat het vele malen effectiever is € 1.000,- te investeren in verkoopstyling, dan met € 10.000,- te zakken in prijs

Nieuw in de verkoop of reeds te koop?verkoopstyling huis

In beide gevallen is verkoopstyling een slimme keus. 
Wij raden iedereen aan hun woning zo goed mogelijk te presenteren.

Doe die paar extra stappen ten opzichte van eventueel 'concurrerende' woningen. Het zijn stappen die zichzelf altijd terug betalen.

En als u vermoed dat uw huis toch wel snel verkocht zal worden, denk dan aan de uiteindelijke prijs die u hoopt te krijgen. Zal deze niet hoger zijn als de woning er (nog) beter uitziet?

Ons simpele en in onze ogen logische advies is:
Laat niets aan het toeval over en ga voor de best mogelijke presentatie.
Dan kan het niet anders dan dat het best mogelijke resultaat volgt. Een snelle verkoop en een maximale opbrengst!

Ook als u woning reeds in de verkoop staat, geldt: Zorg voor die top presentatie!
De eerste groep mensen heeft uw woning al voorbij zien komen op het internet en blijkbaar zonder succes tot op heden.

Als er binnen de eerste 4 weken niet heel veel interesse is geweest, mag je eigenlijk al concluderen dat de eerste indruk blijkbaar niet de allerbeste is geweest. Tijd dus om het tij te keren!

Verkoopstyling werkt, en het werkt voor woningen in iedere prijsklasse.

Transparantie
Geen verrassingen achteraf. Wij staan voor heldere afspraken en duidelijkheid
Top kwaliteit styling
Ervaren en professionele stylistes met hart voor het vak
Snel geregeld
Bel vandaag nog, dan is uw huis binnen de kortste keren optimaal verkoopklaar

Werkwijze UP Verkoopstyling 

 

verkoopstyling thuisGratis en vrijblijvende intake
Onze samenwerking begint bij u thuis. Onze styliste komt gratis en vrijblijvend bij u langs en samen doorloopt u de gehele woning. Alle ruimtes worden bekeken waardoor de styliste een goed beeld krijgt van de uit te voeren werkzaamheden. Samen worden er vast afspraken gemaakt over punten zoals bijvoorbeeld het opruimen van bepaalde spullen.

 

accessoires verkoopstylingAccessoires
Ook zal het eventueel aanschaffen van accessoires ter sprake komen. Wij begrijpen heel goed dat u het liefst zo min mogelijk wilt investeren in uw oude woning. Daarom maken wij altijd in eerste plaats gebruik van accessoires die al in de woning aanwezig zijn. Mocht het aanschaffen van enkele bepalende accessoires toch nodig zijn, dan zal de styliste dit met u bespreken.

 

vastgoedstyling huisStyling
Aan de hand van de gemaakte afspraken ontvangt u een offerte en zodra deze akkoord is plannen we een afspraak voor de styling. Dit kan altijd op korte termijn. De styliste gaat op die dag direct aan de slag en aan het eind van de dag, of de dag erna, afhankelijk van de grootte van uw woning, is uw woning 100% verkoop klaar. U zult verstelt staan van het resultaat!

 

Vastgoedstyling woningfotografieWoningfotografie
Goede styling vraagt om mooie foto's! De styliste is tevens professioneel woningfotografe en zij maakt van uw gerestylde woning een mooie fotoreportage. De foto's worden dezelfde dag aansluitend op de styling gemaakt en u ontvangt deze een paar dagen later op een usb-stick.

 

Top
error: Content is protected !!